Laden...

Verdachte zaak Anne Faber blijft vastzitten

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Midden-Nederland > Nieuws > Verdachte zaak Anne Faber blijft vastzitten
Utrecht, 10 januari 2018

Vandaag was de eerste pro-formazitting in het onderzoek naar de dood van de 25-jarige Anne Faber uit Utrecht. Een 27-jarige man uit Den Dolder wordt verdacht van moord, wederrechtelijke vrijheidsberoving en verkrachting.

Stand van zaken onderzoek

Tijdens de zitting is gesproken over de stand van zaken van het onderzoek. Het politieonderzoek is nog niet afgerond. Eerder heeft de rechter-commissaris al bepaald dat de verdachte wordt onderzocht in het Pieter Baan Centrum om inzicht te krijgen in zijn persoon. Dit onderzoek zal de komende periode plaatsvinden.

Vervolg

De volgende zitting is een regiezitting en staat gepland op vrijdag 23 maart om 9.00 uur. Tijdens de regiezitting wordt gesproken over de voortgang van het onderzoek en onderzoekswensen. De datum van de inhoudelijke zitting is bepaald op maandag 11 juni en dinsdag 12 juni, beide dagen om 9.00 uur.

Voorlopige hechtenis

De verdachte blijft vastzitten tot de volgende zitting.

Meer informatie: de zaak Anne Faber

Uitspraken