Zaterdag 30 september open dag gerechtsgebouwen Utrecht en Lelystad

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Midden-Nederland > Nieuws > Zaterdag 30 september open dag gerechtsgebouwen Utrecht en Lelystad
Utrecht en Lelystad, 27 september 2017

Heb jij altijd al eens willen weten hoe een zitting precies in zijn werk gaat? Ben je benieuwd hoe een rechter of raadsheer tot zijn oordeel komt? Of lijkt het je leuk om het cellencomplex te bezoeken? Kom dan op 30 september naar de open dag in Utrecht of Lelystad.

Activiteiten

Tijdens de open dag kan je onder andere een nagespeelde zitting bijwonen, een rondleiding door het gebouw volgen of naar de publieksacademie. Daarnaast zijn er allerlei leuke activiteiten voor kinderen, waaronder een tekenwedstrijd en een vossenjacht. Maar je kan ook op de foto in (mini)toga of je laten schminken.

Praktische informatie

Wanneer:  Zaterdag 30 september van 10.00 tot 16.00 uur
Waar:       Locatie Utrecht: Vrouwe Justitiaplein 1 Utrecht
                Locatie Lelystad: Stationsplein 15 Lelystad
Voor wie:  Voor jong en oud (toegang is gratis)

Meer weten?

Meer weten over het programma? Kijk dan op www.rechtspraak.nl/wvdr-mnl. Daar vind je een overzicht van alle activiteiten.

We zien je graag op zaterdag 30 september!

Uitspraken

Meest gelezen berichten