Laden...

Accreditatie pers 17 oktober inhoudelijke behandeling steken en aanrijden vrouwen

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Noord-Holland > Nieuws > Accreditatie pers 17 oktober inhoudelijke behandeling steken en aanrijden vrouwen
Alkmaar, 10 oktober 2019

Op donderdag 17 oktober om 9.00 uur is in Alkmaar de inhoudelijke behandeling van de zaak van de man die er (onder andere) van verdacht wordt meerdere hardlopende of fietsende vrouwen gestoken te hebben vanuit een auto of na een aanrijding met een auto.

Aanmelden voor 14 oktober 15 uur

Journalisten (audiovisueel én schrijvend) die de zaak willen bijwonen, verzoeken wij zich vóór maandag 14 oktober 15.00 uur aan te melden via een e-mail naar communicatie.rb-nho@rechtspraak.nl onder vermelding van uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en het medium waarvoor u werkt. Er is in principe plek voor één journalist per medium.

De reden van deze accreditatie is dat wij vanwege het aantal zitplaatsen in de zaal graag vooraf willen weten hoeveel stoelen wij voor de pers kunnen reserveren.

NH Nieuws verzorgt pool

NH Nieuws verzorgt de pool in de zittingszaal. U kunt met de afdeling productie van NH Nieuws contact opnemen voor het overnemen van beeld- en geluidsmateriaal op telefoonnummer 088-8505226 of via productie@nhmedia.nl.

Legitimatiebewijs

De portier kan u vragen om een geldig legitimatiebewijs te tonen. Wij raden u aan deze mee te nemen.

Meer informatie

Afdeling communicatie, rechtbank Noord-Holland, 06-18308186, communicatie.rb-nho@rechtspraak.nl.

Uitspraken