Laden...

Accreditatie pers inhoudelijke behandeling dodelijk verkeersongeval Anna Paulowna

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Noord-Holland > Nieuws > Accreditatie pers inhoudelijke behandeling dodelijk verkeersongeval Anna Paulowna
Alkmaar, 19 februari 2019

Op 26 februari 2019 om 9.00 uur is in Alkmaar de inhoudelijke behandeling van de zaak over het dodelijk verkeersongeval in Anna Paulowna. Bent u journalist en wilt u de zaak bijwonen dan verzoeken wij u zich vóór vrijdag 22 februari 15.00 uur aan te melden via een e-mail naar communicatie.rb-nho@rechtspraak.nl onder vermelding van uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en het medium waarvoor u werkt. Er kan maar één journalist per medium worden toegelaten.

NH Nieuws verzorgt de pool in de zittingszaal. U kunt met de afdeling productie van NH Nieuws contact opnemen voor het overnemen van beeld- en geluidmateriaal op telefoonnummer 088 8505226.

Er kan bij de portier om een geldig legitimatiebewijs gevraagd worden, wij raden u aan deze mee te nemen.

De reden van deze accreditatie is dat wij vanwege het aantal zitplaatsen in de zaal graag zicht willen hebben op hoeveel stoelen wij voor de pers moeten vrijhouden.

Afdeling communicatie, rechtbank Noord-Holland, 0618308186.

Uitspraken