Laden...

Livestream kort geding beperkingen vliegtuigbewegingen Schiphol

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Noord-Holland > Nieuws > Livestream kort geding beperkingen vliegtuigbewegingen Schiphol
Haarlem, 21 maart 2023

De rechtbank Noord-Holland behandelt vandaag in Haarlem een kort geding dat onder meer KLM en andere luchtvaartmaatschappijen hebben aangespannen tegen de staat en Schiphol. De maatschappijen verzetten zich tegen het voorgenomen plan om de capaciteit van de luchthaven Schiphol met ingang van winter 2023/2024 terug te brengen van 500.000 naar 460.000 vliegtuigbewegingen per jaar. 

Vanwege het grote aantal procesdeelnemers, de verwachte persbelangstelling en het beperkte aantal plaatsen in de zaal is een livestream beschikbaar. Belangstellenden kunnen gebruikmaken van deze stream om de zaak te volgen. De livestream begint om 9.00 uur.

Door het grote aantal partijen, de omvang van hun gevolg, en de belangstelling van de media, is de beschikbare ruimte inmiddels al goeddeels gevuld. Belangstellenden die er zeker van willen zijn de zitting te kunnen volgen, wordt geadviseerd niet naar de rechtbank te komen, maar gebruik te maken van deze livestream.

Klik op de volgende link om de livestream te volgen: https://streams.nfgd.nl/kort-geding-beperking-vliegtuigbewegingen-schiphol

Uitspraken