Laden...

Livestream natuur- en omgevingsvergunning voor biomassacentrale Diemen

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Noord-Holland > Nieuws > Livestream natuur- en omgevingsvergunning voor biomassacentrale Diemen
Haarlem, 29 januari 2021

De rechtbank Noord-Holland behandelt op maandag 1 februari om 9.30 uur een bestuurszaak over de natuur- en omgevingsvergunning voor de biomassacentrale in Diemen. Deze zaak is via een livestream te volgen en duurt de hele ochtend en middag.

De zaak draait om de vraag of Gedeputeerde Staten van Noord-Holland de natuur- en omgevingsvergunning aan energieleverancier Vattenfall voor de biomassacentrale in Diemen mochten verlenen. Verschillende organisaties en bewoners zijn daartegen in beroep gegaan.

Livestream

Door de grote hoeveelheid betrokkenen bij deze zaak en de verscherpte coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om de zaak fysiek bij te wonen. Daarom kunnen alle belangstellenden de zaak volgen via een livestream van de Rechtspraak.

Uitspraken