Rechtbank in Haarlem opent deuren op Open Monumentendag

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Noord-Holland > Nieuws > Rechtbank in Haarlem opent deuren op Open Monumentendag
Haarlem, 05 september 2016

Na een succesvolle Open Monumentendag in 2015 opent de Haarlemse locatie van de rechtbank Noord-Holland ook dit jaar haar deuren voor publiek. Het pand aan de Jansstraat is op zaterdag 10 september te bezichtigen.

Rechtbank van Noord-Holland

Tijdens Open Monumentendag, die in de Week van de Rechtspraak valt, kan iedereen het monumentale pand uit 1890 komen bekijken. Zo kunt u een kijkje nemen in oude zittingzalen, kunt u filmpjes over de rechtspraak bekijken en kunt u zelfs een selfie maken in toga. Ook aan onze jonge bezoekers is gedacht. Zij kunnen - onder het genot van een glas limonade - een speurtocht doen. Als zij deze met goed gevolg afleggen, gaan ze naar huis met een echt diploma.

Wilt u ook een kijkje nemen in ons pand? Kom dan zaterdag 10 september naar de rechtbank op Jansstraat 81 in Haarlem. U bent van harte welkom tussen 12.00 uur tot 17.00 uur.

Uitspraken

Meest gelezen berichten