Laden...

Gerechtsgebouw Haarlem, locatie Jansstraat van binnen

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbanken > Rechtbank Noord-Holland > Gerechtsgebouw Haarlem, locatie Jansstraat van binnen

 

Welkom bij rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem, Jansstraat

Hieronder wordt kort beschreven wat u bij uw bezoek aan undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined Noord-Holland, locatie Haarlem, Jansstraat kunt verwachten.

  • Na binnenkomst van het gebouw, is er meteen de veiligheidscontrole. Daar worden uw tas en kleding gecontroleerd voor de veiligheid van iedereen in het gebouw. Dit gebeurt aan de hand van deze huisregels. Net zoals dat op luchthavens gebeurt, is er een scanapparaat voor bagage en een personen-detectiepoortje. Op aanwijzing van een beveiligingsmedewerker moet u uw tas en andere losse spullen in een bakje doen. Ook alle voorwerpen die metalen onderdelen hebben, moeten in een bakje (zoals laptops, mobiele telefoons en sleutels). Deze bakjes gaan daarna op een lopende band door de scanner. Uzelf moet door een detectiepoortje dat links van het scanapparaat staat. Na het poortje kunt u uw spullen weer van de band halen.
  • Na de veiligheidscontrole bevindt zich links de portiersloge. Hier dient u zich aan te melden. Op verzoek dient u hier een legitimatie te kunnen tonen.
  • Daarna gaat u door de draaideur. Rechts van u is er een koffieautomaat. Als u naar links gaat, is er na vijf meter een bodebalie. Als u deze bodebalie aan u linkerhand houdt, vindt u tien meter verder zittingszalen en -ruimten.
  • Bij deze bodebalie dient u zich te melden als u een zitting heeft of er een wilt bijwonen. De bode vertelt u waar de zaal/ruimte zich bevindt waar u moet zijn.
  • Tegenover de draaideur waar u bent binnengekomen, kunt u met de trap naar beneden. Daar komt de trap uit bij u een andere bodebalie. Op deze verdieping bevinden zich ook zittingszalen en -ruimten.
  • De bode vertelt u verder wanneer de zaak start en waar u kunt wachten. Een andere bode wijst u, als het zover is, uw plaats in de zittingszaal.
  • Op de benedenverdieping zijn er toiletten. Ga na de trap naar links en u vindt ze na ongeveer 6 meter lopen.