Laden...

Gerechtsgebouw Zaanstad van binnen

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbanken > Rechtbank Noord-Holland > Gerechtsgebouw Zaanstad van binnen

 

Welkom bij rechtbank Noord-Holland, locatie Zaanstad

Hieronder wordt kort beschreven wat u bij uw bezoek aan rechtbank Noord-Holland, locatie Zaanstad kunt verwachten.

  • Bij binnenkomst meldt u zich eerst bij de portiersloge aan de linkerkant. Op verzoek dient u hier een legitimatie te kunnen tonen.                        
  • Als u zich heeft aangemeld bij de portiersloge, gaat u door de deur. Meteen voor u bevindt zich de veiligheidscontrole, waar uw tas en kleding worden gecontroleerd voor de veiligheid van iedereen in het gebouw. Dit gebeurt aan de hand van deze huisregels. Net zoals dat op luchthavens gebeurt, is er een personen-detectiepoortje. Op aanwijzing van een beveiligingsmedewerker moet u uw tas en andere losse spullen in een bakje doen. Ook alle voorwerpen die metalen onderdelen hebben, moeten in een bakje (zoals laptops, mobiele telefoons en sleutels). Uzelf moet door een detectiepoortje. Na het poortje kunt u uw spullen weer van de tafel halen.
  • Voor u bevindt zich een trap, met links daarvan een koffieautomaat (voor gratis koffie en thee) en daarnaast een lift.                  
  • Met de trap of lift moet u naar de eerste verdieping. Hier vindt u de bodebalie en de zittingszalen en -ruimten.
  • De toiletten bevinden zich halverwege de trap naar de eerste verdieping.
  • Op de eerste verdieping bevindt zich overal zitjes. De bodebalie is aan de rechterkant te vinden. Hier dient u zich aan te melden. U hoort in welke zaal/ruimte u precies moet zijn. Een bode geeft aan wanneer de zaak start en wijst u, als het zover is, uw plaats in de zittingszaal.