Civiele procedure OM tegen No Surrender

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Noord-Nederland > Nieuws > Civiele procedure OM tegen No Surrender
Assen, 13 maart 2019

Rechtbank Noord-Nederland behandelt volgende week de civiele verzoekschriftprocedure van het Openbaar Ministerie (OM) tegen motorclub No Surrender. Het OM verzoekt No Surrender MC, waarvan volgens het OM de vereniging NS MC en een aantal zogeheten brotherhoods deel uitmaken, verboden te verklaren en te ontbinden. De zaak wordt behandeld bij de rechtbank Noord-Nederland, locatie Assen.

Zittingsdata

De mondelinge behandeling vindt plaats op 22 en 26 maart 2019. De zitting van vrijdag 22 maart 2019 begint om 10.00 uur.

Journalisten

Er is beperkt ruimte in de zittingszaal. Alle journalisten moeten zich aanmelden via pers.rnn@rechtspraak.nl. Dit kan tot uiterlijk donderdag 21 maart 12.00 uur. Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst en er wordt in principe één verslaggever per medium toegelaten.

Publiek

Publiek hoeft zich niet aan te melden, maar er is beperkt ruimte in de zittingszaal. Als de zaal vol is, wordt de toegang geweigerd. De rechtbank laat publiek toe op volgorde van binnenkomst. Om het gerechtsgebouw binnen te gaan is een geldig legitimatiebewijs verplicht.

Uitspraken

Meest gelezen berichten