Laden...

Code rood in Friesland, code oranje in Groningen en Drenthe

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Noord-Nederland > Nieuws > Code rood in Friesland, code oranje in Groningen en Drenthe
Groningen, 05 juli 2023

Het KNMI heeft voor vandaag, woensdag 5 juli 2023, code rood afgegeven voor de provincie Friesland en code oranje voor Groningen en Drenthe in verband met zweer zware windstoten. De NS legt vandaag vanaf 9.30 het treinverkeer vanaf Groningen, Leeuwarden en Zwolle stil. In dit bericht leest u wat dat betekent voor de zittingen van de Rechtbank Noord-Nederland.

Zittingen

De zittingen van de Rechtbank Noord-Nederland gaan door. Bent u partij en kunt u vandaag door de weersomstandigheden niet naar de rechtbank komen voor uw zitting? Neem voorafgaand aan uw zitting telefonisch contact met ons op. Als één van de partijen of een medewerker van de rechtbank niet kan komen, kan de zaak worden aangehouden. Waar mogelijk kan (digitaal) maatwerk toegepast worden.

Bent u partij en kan een zitting niet doorgaan omdat rechtbankmedewerkers niet naar de rechtbank kunnen komen, dan informeren wij u daarover zo spoedig mogelijk.


Uitspraken