Gerechtsbestuur neemt verklaring personeel Assen in ontvangst

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Noord-Nederland > Nieuws > Gerechtsbestuur neemt verklaring personeel Assen in ontvangst
Assen, 01 september 2015

Het gerechtsbestuur heeft vanochtend, 1 september 2015, een verklaring in ontvangst genomen van het personeel in Assen. In deze verklaring geeft het personeel aan het niet eens te zijn met de keuze het zaakspakket in Assen te beperken en de werkplekken van het personeel te verplaatsen naar Groningen. Zij maken zich zorgen over de gevolgen hiervan voor het personeel en voor de rechtspraak in Drenthe.

Het gerechtsbestuur waardeert de wijze waarop het personeel in Assen hun standpunt naar voren heeft gebracht. Het bestuur heeft aangegeven in gesprek te willen blijven.  

Vervolg

De komende dagen zijn er 4 ressortsbijeenkomsten in het land waar over het Meerjarenplan van de Raad en de gerechtsbesturen wordt gesproken. Verder wordt in het land door gerechtsbestuurders gesproken met de betrokken burgemeesters en Commissarissen van de Koning.

Op basis van alle input vindt op dinsdag 8 september en woensdag 9 september landelijke besluitvorming plaats. Zo snel mogelijk daarna licht het gerechtsbestuur de plannen op alle locaties toe.

Uitspraken

Meest gelezen berichten