Laden...

Informatie voorafgaand aan de uitspraak in de rechtszaak rond de A7-blokkade

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Noord-Nederland > Nieuws > Informatie voorafgaand aan de uitspraak in de rechtszaak rond de A7-blokkade
Leeuwarden, 05 november 2018

Op vrijdag 9 november om 13:00 uur doet rechtbank Noord-Nederland uitspraak in de zaak rond de A7-blokkade. Voor publiek en pers zijn extra zittingszalen ingericht waar de uitspraak via een beeldscherm kan worden gevolgd. Geïnteresseerde pers dient zich vooraf aan te melden.

Wees op tijd en zorg ervoor dat u zich kunt identificeren

Wilt u bij de uitspraak aanwezig zijn? Zorg dan dat u op tijd aanwezig bent. De uitspraak is om 13:00 uur. Als de zittingszalen vol zijn, wordt u niet meer toegelaten. Om de rechtbank binnen te gaan, heeft u een geldig legitimatiebewijs nodig.

Vooraf aanmelden door de pers

Om in aanmerking te komen voor het bijwonen van de zitting dient de pers zich uiterlijk donderdag 8 november om 12.00 uur aan te melden via pers.rnn@rechtspraak.nl. Dit met vermelding van:

  • de namen van alle personen die komen en in welke hoedanigheid zij meekomen;
  • of zij in aanmerking willen komen voor een plek in de zittingszaal waar de uitspraak plaats heeft. Voor wat betreft dit laatste: dit kan slecht één persoon per medium zijn.

Verbod beeld- en geluidsopnamen

Voor publiek geldt een verbod voor het maken van beeld- en geluidsopnames in het hele gerechtsgebouw. Voor de pers geldt dat beeld- en geluidsopnames alleen door daarvoor geaccrediteerde journalisten mogen worden gemaakt in een door de rechtbank aangewezen ruimte.

Poolregeling

De NOS verzorgt de beeld- en geluidsopnames in de zittingszaal waar uitspraak wordt gedaan. Andere media kunnen gebruik maken van deze opnames via een zogeheten poolregeling.

Kijk voor meer informatie op de overzichtspagina van deze zaak.


Uitspraken