Laden...

Inhoudelijke behandeling rechtszaak moord op Tjeerd van Seggeren

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Noord-Nederland > Nieuws > Inhoudelijke behandeling rechtszaak moord op Tjeerd van Seggeren
Leeuwarden, 06 juni 2019

Woensdag 12 juni, donderdag 13 juni en vrijdag 14 juni behandelt de rechtbank Noord-Nederland, locatie Leeuwarden, de rechtszaak tegen de verdachte van de moord op Tjeerd van Seggeren. Voor belangstellenden is een extra zittingszaal ingericht. Geïnteresseerde pers dient zich vooraf aan te melden.

Twee zittingsdagen, een reservedag

De rechtszaak wordt gehouden op woensdag 12 juni en donderdag 13 juni. Vrijdag 14 juni wordt aangehouden als reservedag. Alle dagen begint de zaak om 9:30 uur.

Extra zittingszaal voor publiek

Vanwege verwachte drukte is er een extra zittingszaal gereserveerd voor het publiek. Het publiek kan de zaak in deze zaal via een videoverbinding volgen. Wilt u de zaak als belangstellende bijwonen? Zorg dan dat u op tijd aanwezig bent. U kunt zich niet vooraf aanmelden.

Vooraf aanmelden door de pers

Wilt u de zaak als pers bijwonen? Dan dient u zich vooraf bij ons aan te melden.

  • Uiterlijk maandag 10 juni, voor 12 uur aanmelden via pers.rnn@rechtspraak.nl.
  • Vermeld duidelijk het medium, de namen van de aanwezige personen en in welke hoedanigheid zij meekomen.
  • Vermeld ook een telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.
  • Vermeld of u in aanmerking wilt komen voor een plek in de zittingszaal waar de behandeling plaats heeft. Voor wat betreft dit laatste: dit kan slecht één persoon per medium zijn.

Uitspraken