Inhoudelijke behandeling zaak Sharleyne

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Noord-Nederland > Nieuws > Inhoudelijke behandeling zaak Sharleyne
Assen, 08 juni 2018

Op 13, 14, 15 en 18 juni 2018 vindt bij rechtbank Noord-Nederland, locatie Assen, de inhoudelijke behandeling plaats in de strafzaak Sharleyne. De verdachte, een 38-jarige vrouw uit Hoogeveen, wordt verdacht van moord dan wel doodslag op haar dochter gepleegd op 8 juni 2015 in Hoogeveen. Woensdag 13 juni start de zitting om 10.00 uur. De overige dagen is dit om 09.00 uur.

Informatie voor het publiek

De zitting is openbaar, het aantal plaatsen is wel beperkt. Degenen die direct betrokken zijn bij deze strafzaak hebben voorrang bij de toedeling van plaatsen. Het is niet toegestaan om te filmen of te fotograferen in de rechtbank. Alle bezoekers moeten zich melden bij de portier (hoofdingang). Voordat bezoekers naar binnen kunnen, gaan zij door een detectiepoort. Bezoekers worden dan ook verzocht op tijd aanwezig te zijn.

Informatie voor pers

Alle pers dient zich, als zij dat nog niet gedaan hebben, uiterlijk dinsdag 12 juni voor 12.00 uur per e-mail aan te melden voor deze zaak via pers.rnn@rechtspraak.nl. Dit met vermelding van naam, hoedanigheid en wens om in aanmerking te komen voor een plaats in de zittingszaal waar de behandeling plaatsvindt (één per medium). Er is voor de pers een extra zittingszaal beschikbaar met videoverbinding waar de zaak via schermen kan worden gevolgd.

Uitspraken

Meest gelezen berichten