Laden...

Inhoudelijke behandeling zaak klusjesman Ruinerwold

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Noord-Nederland > Nieuws > Inhoudelijke behandeling zaak klusjesman Ruinerwold
Assen, 28 april 2022

Op maandag 9 mei 2022 vindt de inhoudelijke behandeling plaats in de zaak van de klusjesman in de zogeheten Ruinerwold-zaak. De zitting vindt plaats bij de rechtbank Noord-Nederland, locatie Assen en is openbaar. De zaak begint om 10 uur. Pers wordt verzocht zich vooraf aan te melden voor deze zitting. 

Aanmelden pers

De zitting van 9 mei is openbaar. Vanwege de te verwachten mediabelangstelling verzoeken wij alle pers om zich uiterlijk woensdag 4 mei 12 uur aan te melden via pers.rnn@rechtspraak.nl, ook schrijvende pers en rechtbanktekenaars. Heeft u zich al aangemeld? Dan hoeft u dat niet opnieuw te doen. Vermeld daarbij de namen van alle personen die komen en in welke hoedanigheid zij komen en een telefoonnummer van de contactpersoon.

Publiek

Als de hoofdzaal vol is, kunnen andere geïnteresseerden de zitting in een andere zaal op beeldschermen volgen. U hoeft zich als bezoeker niet vooraf aan te melden. Het aantal plaatsen is echter beperkt. Zorg dus dat u tijdig aanwezig bent. Als de zittingszalen vol zijn, is geen toegang meer mogelijk tot die ruimtes.

Zie ook: de Ruinerwold-zaak.

Uitspraken