Laden...

Interieur rechtbanklocatie Assen krijgt opknapbeurt

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Noord-Nederland > Nieuws > Interieur rechtbanklocatie Assen krijgt opknapbeurt
Groningen, 11 april 2022

Alle zittingszalen van de rechtbanklocatie in Assen, met uitzondering van de Tuinzaal, krijgen vanaf half april tot en met de zomerperiode een opknapbeurt. De zalen worden voorzien van nieuwe vloerbedekking, nieuwe plafonds, verf, behang en nieuw meubilair. De Grote Zaal wordt daarnaast voorzien van de actuele techniek voor het gebruik van digitale dossiers en videoverbindingen. Ook worden de spreekkamers, pers- en advocatenkamers van het gerechtsgebouw geschilderd.

Rechtspraak gaat gewoon door

Met het plannen van zittingen wordt rekening gehouden met de werkzaamheden, de rechtspraak gaat gewoon door. Eventuele overlast voor bezoekers wordt zoveel mogelijk beperkt. 

Ook onderhoud gerechtsgebouw Groningen

De komende periode krijgt ook het gerechtsgebouw van rechtbank Noord-Nederland in Groningen een opknapbeurt. Aan de buitenkant wordt de gevel gereinigd en de zonwering vervangen. Aan de binnenkant worden onder andere de liften gerenoveerd, delen van de vloerdekking vervangen en diverse muren geverfd. De verhoorkamers krijgen nieuw meubilair.

Uitspraken