Laden...

Locaties rechtbank Noord-Nederland en locatie Leeuwarden hof Arnhem-Leeuwarden rookvrij vanaf 1 juli 2021

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Noord-Nederland > Nieuws > Locaties rechtbank Noord-Nederland en locatie Leeuwarden hof Arnhem-Leeuwarden rookvrij vanaf 1 juli 2021
Groningen, 12 april 2021

Vanaf 1 juli 2021 zijn de locaties Assen, Groningen en Leeuwarden van rechtbank Noord-Nederland en de locatie Leeuwarden van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden ook buiten rookvrij. Dit betekent dat er niet meer gerookt mag worden op de terreinen van de rechtbank en het hof. De locatie Arnhem van het hof is al rookvrij.

Waarom rookvrij?

Rechtbank en gerechtshof willen een gezonde leefstijl stimuleren en een gezonde werk- en leefomgeving realiseren. Het roken faciliteren past hier niet bij. Ook dragen wij hiermee net als andere organisaties en bedrijven bij aan het creëren van een rookvrije generatie.

Wat betekent dit?

Het rookverbod geldt zoals vermeld op de terreinen van het hof en de rechtbank. De bordessen bij de hoofdingangen van de gerechtsgebouwen vallen hier ook onder, evenals de binnenterreinen. Rondom de gebouwen worden op een aantal plaatsen borden en stickers aangebracht die passen in het thema van de campagne Rookvrije generatie.

Uitspraken