Laden...

Madelon de Wilde voorgedragen voor benoeming niet-rechterlijk bestuurslid

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Noord-Nederland > Nieuws > Madelon de Wilde voorgedragen voor benoeming niet-rechterlijk bestuurslid
Groningen, 07 januari 2019

Het gerechtsbestuur van de rechtbank Noord-Nederland is verheugd te kunnen melden dat Madelon de Wilde is voorgedragen voor benoeming tot niet-rechterlijk bestuurslid. Met haar komst zal het bestuur weer voltallig zijn. Madelon zal vanaf 18 februari starten in haar nieuwe functie en vult daarmee de plek op die sinds het vertrek van Marcel Poorthuis vacant was.

Tot voor kort was Madelon gemeentesecretaris van de voormalige gemeente Haren. Daarvoor bekleedde zij diverse managementfuncties, onder andere bij de Provincie Overijssel en bij de Rijksuniversiteit Groningen.

Naast haar reguliere werk is Madelon onder andere lid van de Raad van Commissarissen van Rabobank Stad en Midden Groningen en lid van de Raad van Toezicht van Dialysecentrum Groningen.

Uitspraken