Laden...

Zittingen Rechtbank Noord-Nederland verlopen weer volgens schema

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Noord-Nederland > Nieuws > Zittingen Rechtbank Noord-Nederland verlopen weer volgens schema
Leeuwarden, 17 april 2018

Het rechtbankgebouw in Leeuwarden is op last van de brandweer korte tijd ontruimd geweest door een gaslek. De zittingen zijn zo snel mogelijk weer voortgezet. Rechtzoekenden en andere bezoekers hebben korte tijd te maken gehad met vertraging, maar de vertraging is inmiddels alweer ingelopen. De zittingen verlopen nu weer volgens schema.

Problemen snel verholpen

Het gaslek is snel weer gerepareerd door de netbeheerder. Na een korte check door de brandweer kon iedereen weer naar binnen. Hoewel er korte tijd sprake is geweest van vertraging, is die inmiddels alweer ingelopen. De zittingen verlopen weer volgens schema.

Oorzaak door werkzaamheden

Het gaslek ontstond bij werkzaamheden die worden uitgevoerd tussen het pand van de rechtbank en het naastliggende pand. Op last van de brandweer is vervolgens het pand ontruimd en een deel van het Zaailand, het plein voor de rechtbank, is afgezet.

Uitspraken