Vrijdag 17 juni 2016 inhoudelijke behandeling Jumbo-zaak

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Noord-Nederland > Nieuws > Vrijdag 17 juni 2016 inhoudelijke behandeling Jumbo-zaak
Groningen, 15 juni 2016

Op vrijdag 17 juni 2016 om 9.00 uur start de rechtbank in Groningen met de inhoudelijke behandeling van de zaak Jumbo. Een 51-jarige man wordt verdacht van afpersing en (poging) tot ontploffing brengen van explosieven bij diverse jumbo-filialen.

De zitting vindt plaats bij de rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen: Guyotplein 1. De rechtbank heeft de hele dag ingepland voor de inhoudelijke behandeling van deze zaak. Dinsdag 21 juni is een reservedag.

Publieksinformatie

Het is niet mogelijk om van te voren een plek te reserveren in de zittingszaal. Het is niet toegestaan (foto)opnamen te maken van de verdachte en het publiek. Ook mogen er in de hal van de rechtbank geen opnamen gemaakt worden.

Persinformatie

Alle pers, dus ook schrijvende en fotograferende pers, dient zich uiterlijk donderdag 16 juni 10.00 uur per e-mail aan te melden voor deze zitting: pers.rnn@rechtspraak.nl
Dit onder vermelding van alle personen die meekomen en in welke hoedanigheid. Bij de aanmelding graag een telefoonnummer vermelden.

Bij grote belangstelling is er een poolregeling. Hierover wordt u nog geïnformeerd. Het is niet toegestaan opnamen te maken van de verdachte en het publiek. Ook mogen er in de hal van de rechtbank geen opnamen gemaakt worden.

Toegangscontrole

Alle bezoekers moeten zich melden bij de portier (hoofdingang). Voordat bezoekers naar binnen kunnen, gaan zij door een detectiepoort. Meegebrachte persoonlijke eigendommen gaan door een scanner. Gezien de drukte wordt u verzocht op tijd aanwezig te zijn.

Alle bezoekers in het gerechtsgebouw moeten zich kunnen legitimeren met een geldig identiteitsbewijs (identiteitskaart, paspoort, rijbewijs)

Uitspraken

Meest gelezen berichten