Laden...

Inhoudelijke behandeling zaak dierenactivisten Boxtel op 6 november - Aanmelden pers

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Oost-Brabant > Nieuws > Inhoudelijke behandeling zaak dierenactivisten Boxtel op 6 november - Aanmelden pers
's-Hertogenbosch, 04 november 2019

Op woensdag 6 november is de inhoudelijke behandeling van de strafzaak tegen een grote groep dierenactivisten die op 13 mei jl. een varkenshouderij in Boxtel bezet hield. Deze zitting is bij de rechtbank Oost-Brabant, Leeghwaterlaan 8 in 's-Hertogenbosch en begint om 10.00 uur.

​Aanmelden pers

De schrijvende pers en rechtbanktekenaars die aanwezig willen zijn, hoeven zich niet aan te melden. Media die beeld- en geluidsopnames willen maken van de zitting, worden verzocht zich vóór 5 november om 12.00 uur te melden bij de afdeling Communicatie: 088 - 36 11812 of via cvrb@rechtspraak.nl.

​Zitting bijwonen als publiek

Belangstellenden zijn welkom de zitting bij te wonen. U hoeft zich daarvoor niet aan te melden. Het aantal plekken is echter beperkt.
In het Paleis van Justitie wordt een toegangscontrole gehouden. Houdt u daarom rekening met enige wachttijd. Ook zal naar uw wettig en geldig legitimatiebewijs worden gevraagd.

Uitspraken