Pro forma-zitting Easy Life

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Oost-Brabant > Nieuws > Pro forma-zitting Easy Life
's-Hertogenbosch, 11 december 2008

De rechtbank 's-Hertogenbosch start maandag 15 december a.s. met de behandeling van de strafzaken tegen twee eigenaren/bestuurders van beleggingsbedrijf Easy Life. De rechtbank behandelt deze zaken maandag niet inhoudelijk.

Tijdens de pro forma-behandeling worden eventuele verzoeken van de partijen behandeld en worden nadere afspraken gemaakt over de verdere behandeling van de zaak.

De zitting begint om 09.00 uur en is openbaar. Belangstellenden zijn welkom de zitting bij te wonen. De publieke tribune van de rechtbank heeft echter plaats voor maximaal 120 mensen. De rechtbank verzoekt belangstellenden er dan ook rekening mee te houden dat ze, zodra dit maximumaantal is bereikt, niet meer tot de zaal worden toegelaten. De rechtbank zal haar uiterste best doen om bij de inhoudelijke behandeling van de zaken het aantal publieksplaatsen zo nodig uit te breiden.

Uitspraken

Meest gelezen berichten