Laden...

Regiezitting dierenactivisten Boxtel op 27 augustus

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Oost-Brabant > Nieuws > Regiezitting dierenactivisten Boxtel op 27 augustus
's-Hertogenbosch, 16 augustus 2019

Op dinsdag 27 augustus is een regiezitting in de strafzaak tegen een groot aantal dierenactivisten dat op 13 mei jl. een varkenshouderij in Boxtel bezet hield. Deze zitting is bij de rechtbank Oost-Brabant, Leeghwaterlaan 8 in 's-Hertogenbosch en begint om 15.00 uur.

Wat is een regiezitting?

Tijdens een regiezitting wordt de zaak nog niet inhoudelijk behandeld. Deze zitting dient om eventuele onderzoekswensen van het Openbaar Ministerie of de verdediging te behandelen.

Aanmelden pers

De schrijvende pers en rechtbanktekenaars die aanwezig willen zijn, hoeven zich niet aan te melden. Media die beeld- en geluidsopnames willen maken van de zitting, worden verzocht zich vóór maandag 26 augustus om 12.00 uur te melden bij de afdeling Communicatie: 088 - 36 11812 of via cvrb@rechtspraak.nl.

Zitting bijwonen als publiek

Belangstellenden zijn welkom de zitting bij te wonen. U hoeft zich daarvoor niet aan te melden. Het aantal plekken is echter beperkt; de publieke tribune heeft plaats voor 120 mensen en de meekijkzaal voor 50 mensen.
In het Paleis van Justitie wordt een toegangscontrole gehouden. Houdt u daarom rekening met enige wachttijd. Ook zal naar uw wettig en geldig legitimatiebewijs worden gevraagd.

Uitspraken