Start behandeling strafzaken Easy Life

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Oost-Brabant > Nieuws > Start behandeling strafzaken Easy Life
's-Hertogenbosch, 01 juni 2010

De rechtbank 's-Hertogenbosch start maandag 11 januari a.s. met de inhoudelijke behandeling van de strafzaken tegen de vier verdachten in de zaak van beleggingsbedrijf Easy Life Investments. Voor de behandeling van de zaak zijn zeven zittingsdagen gepland: 11, 12, 15 , 18, 19, 21 en 22 januari.

De zitting begint maandag om 10.00 uur en is openbaar. Belangstellenden zijn welkom de zitting bij te wonen. De publieke tribune van zittingzaal A heeft plaats voor maximaal 120 mensen. Daarnaast richt de rechtbank een meekijkzaal in. Daar kunnen ongeveer 50 mensen de zaak via een videoverbinding volgen.

 

De rechtbank verzoekt belangstellenden er rekening mee te houden dat ze, zodra de zalen vol zijn, niet meer kunnen worden toegelaten.

De rechtbank adviseert belangstellenden tijdig bij het Paleis van Justitie aanwezig te zijn. Voor betreding van het paleis wordt namelijk toegangscontrole uitgevoerd, waardoor enige wachttijd kan ontstaan.

Uitspraken

Meest gelezen berichten