Laden...

Tijdig aanmelden voor zaak dodelijke schietpartij Aquabest in extra beveiligde zittingszaal Schiphol

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Oost-Brabant > Nieuws > Tijdig aanmelden voor zaak dodelijke schietpartij Aquabest in extra beveiligde zittingszaal Schiphol
's-Hertogenbosch, 08 mei 2018

De rechtbank Oost-Brabant behandelt op dinsdag 15 mei de zaak van de man die wordt verdacht van de dodelijke schietpartij bij Aquabest. Het gaat om een pro forma behandeling. Dat betekent dat de zaak niet inhoudelijk wordt behandeld.

De zitting begint om 11.00 uur in de extra beveiligde zittingszaal van Justitieel Complex Schiphol (Duizendbladweg 100, 1171 VA Badhoevedorp). Publiek en pers die de zitting willen bijwonen, moeten een identiteitsbewijs bij zich dragen.

​Aanmelden journalisten, fotografen, radio- en cameraploegen en tekenaars

Journalisten die de zitting willen bijwonen en/of tijdens de zitting opnamen willen maken, moeten zich vóór maandag 14 mei 12.00 uur telefonisch melden bij cluster Communicatie van de rechtbank Oost-Brabant (088-36 11 812).

Uitspraken