Beslissingen tijdens regiezitting examenfraude Ibn Ghaldoun

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Rotterdam > Nieuws > Beslissingen tijdens regiezitting examenfraude Ibn Ghaldoun
Rotterdam, 07 november 2013

 

Vandaag vond de eerste zitting plaats in de strafzaak waarin elf leerlingen van de school Ibn Ghaldoun worden verdacht van het stelen en helen van examenopgaven. De meervoudige kamer van de rechtbank Rotterdam heeft beslist op de verzoeken die de officier van justitie en de advocaten van de verdachten tijdens de regiezitting van vandaag hebben gedaan.

De verzoeken die door advocaten van de verdachten tijdens de zitting zijn gedaan hebben onder andere betrekking op het horen van getuigen en het toevoegen aan het dossier van een aantal verklaringen. Het verzoek van de officier van justitie betrof met name openbare behandeling van de zaken tegen de twee minderjarige verdachten.

De rechtbank heeft hedenavond een aantal verzoeken toegewezen en andere verzoeken afgewezen. In de loop van vrijdag 8 november zal via een volgend nieuwsbericht op deze pagina de beslissingen kenbaar worden gemaakt. De motivering van de beslissingen zal begin volgende week beschikbaar zijn.

Uitspraken

Meest gelezen berichten