Laden...

Filmopnamen op Erasmusbrug op 8 op 11 maart a.s. (en gevolgen voor verkeer)

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Rotterdam > Nieuws > Filmopnamen op Erasmusbrug op 8 op 11 maart a.s. (en gevolgen voor verkeer)
Rotterdam, 04 maart 2021

Op maandag 8 maart a.s. zijn filmopnamen gepland voor een korte film voor het Eurovisie Songfestival. Omdat de film met mooi weer gedraaid moet worden kan het zijn dat de datum last minute wordt gewijzigd. De uitwijkdatum is dan donderdag 11 maart a.s.

Gevolgen voor verkeer

Vanaf 9.30 uur zal de rijbaan Zuid -> Noord op de Erasmusbrug gestremd zijn. Vanaf 19.00 uur zal ook de rijbaan Noord -> Zuid gestremd zijn. Tevens beide richtingen fietspaden en trottoirs. Het trottoir van Noord -> Zuid (Westzijde) gaat wel dicht, maar voetgangers kunnen onder begeleiding van verkeersregelaars de brug oversteken. De trambaan zal vanaf 20.00 uur gestremd zijn. Nood- en hulpdiensten blijven de gehele nacht de rijbaan gebruiken van Noord -> Zuid. Vanaf 6.00 uur zijn alle rijbanen, fietspaden, trambaan en trottoirs weer vrij voor verkeer.

Uitspraken