Rechtbank Rotterdam beslist 25 maart over verzochte onderzoekswensen RDM-zaak

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Rotterdam > Nieuws > Rechtbank Rotterdam beslist 25 maart over verzochte onderzoekswensen RDM-zaak
Rotterdam , 22 maart 2011

 

Rechtbank Rotterdam heeft vanmiddag de pro-formazittingen tegen zakenman Joep van den N., oud-directeur van de Rotterdamse Droogdok Maatschappij (RDM), afgerond. Van den N. wordt onder meer verdacht van faillissementsfraude, omkoping en meineed. Naast de oud-directeur van de RDM staan nog twee mensen terecht, onder wie de voormalig financieel directeur van RDM.

Aanstaande vrijdag 25 maart 2011 om 10.00 uur maakt de rechtbank de beslissing kenbaar met betrekking tot de verzochte onderzoekswensen.  

Audiovisuele opnamen

De zitting wordt gehouden in zaal 1, Wilhelminaplein 125, gebouw A, in Rotterdam.

In de zittingszaal wordt één camera toegelaten. Voor overige media is de zitting openbaar en toegankelijk, echter zonder opnameapparatuur. Buiten de zittingzaal mogen géén film- of radio-opnames worden gemaakt in verband met de privacyregeling.

Aanmelding van alle media, ook schrijvende pers, tekenaars en fotografen, is verplicht vóór donderdag 24 maart 2011, 13.00 uur.

Voor meer informatie
Persvoorlichting 010 297 2287 of rechtbankrotterdam@rechtspraak.nl

Uitspraken

Meest gelezen berichten