Regiezitting voormalig wethouder Roermond 20 en 21 januari

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Rotterdam > Nieuws > Regiezitting voormalig wethouder Roermond 20 en 21 januari
Rotterdam, 14 januari 2015

 

Op 20 en 21 januari vindt er in de rechtbank Rotterdam een regiezitting plaats in de strafzaak tegen voormalig wethouder van Roermond Jos van Rey en nog twee andere verdachten. De zitting begint beide dagen om 09.30 uur en zal plaatsvinden in zaal 35 (Rijnhavengebouw) van de rechtbank Rotterdam (locatie Rotterdam).

Belangstellenden en pers worden in verband met de toegangscontrole verzocht zich op de zittingsdagen om 09.00 uur al bij de ingang van de zaal te melden.

Naar aanleiding van een verzoek van een mediapartij heeft de rechtbank beslist dat er tijdens de zitting door aangemelde mediapartijen beeld- en geluidsopnames mogen worden gemaakt. De verdachten mogen niet in beeld worden gebracht maar hun stem mag wel worden opgenomen. Klik hier voor de tekst van de beslissing.

Voor het maken van foto’s en beeld- en geluidsopnames kunnen mediapartijen zich aanmelden bij de afdeling persvoorlichting van de rechtbank Rotterdam. De aanmelding moet uiterlijk op 19 januari 2014 om 13.00 uur zijn gedaan. De afdeling persvoorlichting van de rechtbank Rotterdam is bereikbaar via 010 297 2287.

Uitspraken

Meest gelezen berichten