Uitspraken Delta Lloyd

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Rotterdam > Nieuws > Uitspraken Delta Lloyd
Rotterdam, 31 juli 2015

Op 31 juli 2015 is de beslissing uitgesproken in de bestuurszaken over de boete die is opgelegd aan Delta Lloyd Levensverzekeringen N.V. en de aanwijzing tot heenzending van een bestuurder van Delta Lloyd.

De rechtbank heeft DNB opgedragen nieuwe besluiten te nemen op de bezwaren tegen de aanwijzing en bepaald dat de heenzending voor bepaalde tijd achterwege kan blijven. Verder heeft de rechtbank geoordeeld dat de boete terecht is opgelegd, maar deze met € 120.000,- verlaagd naar € 22.680.000,-. De publicatie van het boetebesluit is naar het oordeel van de rechtbank niet geoorloofd.

De (gedeeltelijke) publicatie van de uitspraken zal plaatsvinden op maandag 3 augustus 2015, in de loop van de dag. De reden hiervoor is dat partijen, zoals gebruikelijk in dit soort zaken, de gelegenheid krijgen te reageren op de versie van de uitspraken die de rechtbank op www.rechtspraak.nl wil plaatsen.
 
In bijgaand bestand staat de volledige tekst die de bestuursrechter van de rechtbank Rotterdam vanmiddag heeft uitgesproken.

 

Uitspraken

Meest gelezen berichten