Zaak oud-directeur van de Rotterdamse Droog Maatschappij begint maandag 21 maart 2011

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Rotterdam > Nieuws > Zaak oud-directeur van de Rotterdamse Droog Maatschappij begint maandag 21 maart 2011
Rotterdam , 17 maart 2011

 

De rechtszaak tegen zakenman Joep van den N., oud-directeur van de Rotterdamse Droog Maatschappij (RDM) begint maandag 21 maart 2011 in de rechtbank Rotterdam. Hij wordt onder meer verdacht van faillissementsfraude, omkoping en meineed.

De rechtszaak begint maandag achter gesloten deuren. De advocaat van Joep van den N. heeft bezwaar gemaakt tegen de aanklacht en de rechtbank gaat zich eerst over dat protest buigen. Afhankelijk van de beslissing van de rechtbank zal de regiezitting daarna kunnen beginnen.

Naast de oud-directeur van de RDM staan nog twee mensen terecht, onder wie een directeur binnen het RDM concern. Voorlopig gaat het om regiezittingen, wat wil zeggen dat de zaak nog niet inhoudelijk wordt behandeld.

Actuele informatie over het verloop van de regiezitting zal op rechtspraak.nl gepubliceerd worden.

Vragen:
Persvoorlichting (010)- 297 2287 of rechtbankrotterdam@rechtspraak.nl

Meest gelezen berichten