Laden...

Livestreamverbinding voor belangstellenden in uitspraak diefstal opbrengst festival Hrieps

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Zeeland-West-Brabant > Nieuws > Livestreamverbinding voor belangstellenden in uitspraak diefstal opbrengst festival Hrieps
Middelburg, 19 november 2021

Woensdag 24 november om 12:30 uur wordt het onderzoek gesloten in de strafzaak van 6 personen die worden verdacht van betrokkenheid bij de diefstal van de opbrengst van het festival Hrieps in 2019. Na de sluiting van het onderzoek zal de rechtbank Zeeland-West-Brabant direct uitspraak doen. 

Informatie voor belangstellenden

Belangstellenden kunnen de sluiting van het onderzoek en de uitspraak volgen via een Skype livestream. Aanmelden hiervoor kan via bezoekers.zwb@rechtspraak.nl. Het is verboden om beeld- en geluidsopnames te maken van de livestream.

Informatie voor de pers

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen is er beperkt plek in de zittingszaal. Journalisten die in de zittingszaal willen plaatsnemen, dienen zich een werkdag voorafgaand aan de zitting, uiterlijk om 14:00 uur, aan te melden via persvoorlichting.zwb@rechtspraak.nl. Journalisten die de zaak via de Skype livestream willen volgen kunnen zich ook aanmelden via persvoorlichting.zwb@rechtspraak.nl