Laden...

Livestreamverbinding voor belangstellenden inhoudelijke behandeling strafzaak

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Zeeland-West-Brabant > Nieuws > Livestreamverbinding voor belangstellenden inhoudelijke behandeling strafzaak
Middelburg, 31 oktober 2022

Update 4 november 2022

Zowel 8 als 9 november wordt voor de inhoudelijke behandeling gebruikt. Eerder werd 9 november als uitloopdag gezien. De zitting begint op dinsdag 8 november om 10:00 uur.

-------------------------------------------------------------------------------

Dinsdag 8 november 2022* behandelt de rechtbank Zeeland-West-Brabant in Middelburg de strafzaak van een vrouw die verdacht wordt van moord op de Zeeuwse Ichelle van de Velde. De inhoudelijke behandeling start om 09:00 uur.

Informatie voor belangstellenden

Omdat het aantal plaatsen in de zittingszaal beperkt is kunnen belangstellenden de zitting volgen via een MS-Teams livestream. Aanmelden hiervoor kan via bezoekers.zwb@rechtspraak.nl. Het is verboden om beeld- en geluidsopnames te maken van de livestream.

Informatie voor de pers

Journalisten die als schrijvende pers aanwezig willen zijn bij de zitting hoeven zich niet aan te melden. Het is raadzaam om op tijd aanwezig te zijn. Indien een journalist de zaak via MS Teams wil volgen, kan contact opgenomen worden met persvoorlichting.zwb@rechtspraak.nl.

Voor het maken van audiovisuele opnames geldt een poolregeling. De pool wordt verzorgd door Hart van Nederland (Talpa). Media die van de pool gebruik willen maken kunnen zich melden bij de afdeling Persvoorlichting van de rechtbank via persvoorlichting.zwb@rechtspraak.nl. 

*Woensdag 9 november is gereserveerd als uitloopdag. De zitting is ook dan te volgen via de livestream. 

Uitspraken