Laden...

Livestreamverbinding voor belangstellenden uitspraak

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Zeeland-West-Brabant > Nieuws > Livestreamverbinding voor belangstellenden uitspraak
Middelburg, 23 november 2022

Woensdag 30 november om 12:30 uur doet de rechtbank Zeeland-West-Brabant in Middelburg uitspraak in de strafzaak van een vrouw die verdacht wordt van moord op de Zeeuwse Ichelle van de Velde.

Informatie voor belangstellenden

Omdat het aantal plaatsen in de zittingszaal beperkt is kunnen belangstellenden de uitspraak volgen via een MS-Teams livestream. Aanmelden hiervoor kan tot 30 november 10:00 uur door een e-mail te sturen naar bezoekers.zwb@rechtspraak.nl. Het is verboden om beeld- en geluidsopnames te maken van de livestream.

Informatie voor de pers

Journalisten die als schrijvende pers aanwezig willen zijn bij de uitspraak hoeven zich niet aan te melden. Het is raadzaam om op tijd aanwezig te zijn. Indien een journalist de uitspraak via MS Teams wil volgen, kan contact opgenomen worden met persvoorlichting.zwb@rechtspraak.nl.

Voor het maken van audiovisuele opnames geldt een poolregeling. De pool wordt verzorgd door Hart van Nederland (Talpa). Media die van de pool gebruik willen maken kunnen zich melden bij de afdeling Persvoorlichting van de rechtbank via 
persvoorlichting.zwb@rechtspraak.nl.

Uitspraken