Laden...

Rechtbank Zeeland-West-Brabant publiceert extern jaarbericht 2019

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Zeeland-West-Brabant > Nieuws > Rechtbank Zeeland-West-Brabant publiceert extern jaarbericht 2019
Breda, Middelburg, 29 april 2020

Rechtbank Zeeland-West-Brabant behandelde in 2019 in totaal 107.800 zaken. Maar er gebeurde meer. Veel groepen bezochten de verschillende locaties van de rechtbank. Er kwamen initiatieven zoals gesprekken over een mogelijke buurtrechter in Roosendaal en de schuldenpilot in Tilburg. De rechtbank blikt hierop terug in haar externe jaarbericht.

“De Recht­spraak bestaat voor de maatschappij”, zegt president Nol Vermolen in de inleiding van het jaarbericht. “Of zoals de Raad voor de Rechtspraak het formuleert: Rechtspraak maakt samenleven mogelijk. Door middel van dit externe jaarbericht laten wij zien wat wij het afgelopen jaar hebben gedaan om dit mogelijk te maken.”


Het jaarbericht is opgesteld voor alle ketenpartners van rechtbank Zeeland-West-Brabant en andere (externe) geïnteresseerden. Nieuwsgierig geworden? Lees hier (pdf, 1,4 MB) het extern jaarbericht 2019.

Uitspraken