Laden...

Donderdag 9 april: Uitspraak doodgeschoten man in flatwoning Hoge Vucht Breda te volgen via livestream

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Zeeland-West-Brabant > Nieuws > Donderdag 9 april: Uitspraak doodgeschoten man in flatwoning Hoge Vucht Breda te volgen via livestream
Breda, 08 april 2020

De rechtbank Zeeland-West-Brabant doet op donderdag 9 april om 12.30 uur uitspraak in de zaak van de doodgeschoten man in een flatwoning in de wijk Hoge Vucht in Breda. Door de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus is het aantal personen dat bij de uitspraak in de zittingszaal aanwezig kan zijn beperkt.

Maatregelen

De oproep van het kabinet om zoveel mogelijk thuis te blijven heeft grote consequenties voor rechtszaken. Omdat de persoonlijke en maatschappelijke consequenties van het uitblijven van een rechterlijk oordeel groot kunnen zijn, zet de Rechtspraak alles op alles om toch zaken te behandelen, zonder fysieke aanwezigheid van partijen en met behulp van televoorzieningen en digitale mogelijkheden.

Livestream

Om uiting te geven aan de openbaarheid van de Rechtspraak kunnen media en belangstellenden de uitspraak via een livestream volgen. De link naar de livestream wordt morgen voor de uitspraak via Twitter, LinkedIn en Facebook gedeeld.  

Uitspraken