Laden...

Abonnement service CCBR

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksHome > Registers > Abonnement service CCBR

Abonnement service CCBR

Organisaties die gebruik willen maken van de webservice hebben een abonnement nodig. Aan een abonnement zijn voorwaarden verbonden, bijvoorbeeld over het gebruik van de opgevraagde gegevens. Het abonnement op de webservice en gebruik van de webservice zijn gratis.

Organisaties die al een abonnement hebben kunnen via het abonnementenportaal accountgegevens opvragen en eventueel een nieuw wachtwoord aanvragen. Abonnementen op de webservice van het vroegere curateleregister zijn automatisch omgezet in een abonnement op de curatele- en bewindregister webservice.

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Algemene vraag

Algemene vragen over de rechtspraak, vragen over bewind(voering) en ondersteuning bij het digitaal werken in Mijn Rechtspraak en Mijn CBM (was Mijn Bewind):

  • Maandag t/m donderdag: 8:00 uur tot 20:00 uur
  • Vrijdag: 8:00 uur tot 17:30 uur

Financiële vraag

Vragen over griffierecht, saldo-opgave, uitstel van betaling aanvragen/betalingsregeling, kopie van de nota en leverancierszaken:

088 361 10 01

rsc.financieel@rechtspraak.nl

  • Maandag t/m vrijdag: 8:00 tot 17:30 uur

Vraag over rechtszaak of dossier

Vraag over een lopende procedure: neem contact op met de rechtbank, het gerechtshof of het bijzonder college die de zaak behandelt.

Contact