Laden...

Webservice Curatele en bewindregister (CCBR)

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksHome > Registers > Webservice Curatele en bewindregister (CCBR)

Webservice Curatele en bewindregister (CCBR)

De webservice biedt geautomatiseerde toegang tot het curatele- en bewindregister.

De webservice en het register op rechtspraak.nl werken hetzelfde. De informatie die de gebruiker opvraagt is dan ook identiek, maar wordt op een andere manier getoond. Voor het gebruik van de webservice is een abonnement vereist.

In principe kan elke organisatie gebruik maken van de webservice. Een organisatie moet een abonnement aanvragen waarin onder andere voorwaarden aan het gebruik en de opslag van de opgevraagde gegevens worden gesteld. Aanvragen van een abonnement en opvragen van accountgegevens kan via het abonnementenportaal. Het abonnement en gebruik van de webservice is gratis.


"Don't hammer the server"

De webservice Curatele en bewindregister is een kosteloze en publieke dienst, die op ruime belangstelling mag rekenen. De servers die de webservice hosten en de informatieverzoeken afhandelen zijn hiervoor geschikt, maar om een acceptabel kostenniveau te handhaven zijn zij niet berekend op al te grote piekbelastingen. Houdt u daarom bij gebruikmaking van deze dienst rekening met andere gebruikers. De beschikbare selectieparameters kunnen u helpen alleen de voor u relevante uitspraken op te halen. Beperk daarnaast het aantal gelijktijdige informatieverzoeken: bij voorkeur maakt u geen gebruik van dergelijke gelijktijdige informatieverzoeken.

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Algemene vraag

Algemene vragen over de rechtspraak, vragen over bewind(voering) en ondersteuning bij het digitaal werken in Mijn Rechtspraak en Mijn CBM (was Mijn Bewind):

  • Maandag t/m donderdag: 8:00 uur tot 20:00 uur
  • Vrijdag: 8:00 uur tot 17:30 uur

Financiële vraag

Vragen over griffierecht, saldo-opgave, uitstel van betaling aanvragen/betalingsregeling, kopie van de nota en leverancierszaken:

088 361 10 01

rsc.financieel@rechtspraak.nl

  • Maandag t/m vrijdag: 8:00 tot 17:30 uur

Vraag over rechtszaak of dossier

Vraag over een lopende procedure: neem contact op met de rechtbank, het gerechtshof of het bijzonder college die de zaak behandelt.

Contact