Laden...

Webservice Curatele en bewindregister (CCBR)

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksHome > Registers > Webservice Curatele en bewindregister (CCBR)

Webservice Curatele en bewindregister (CCBR)

De webservice biedt geautomatiseerde toegang tot het curatele- en bewindregister.

De webservice en het register op rechtspraak.nl werken hetzelfde. De informatie die de gebruiker opvraagt is dan ook identiek, maar wordt op een andere manier getoond. Voor het gebruik van de webservice is een abonnement vereist.

In principe kan elke organisatie gebruik maken van de webservice. Een organisatie moet een abonnement aanvragen waarin onder andere voorwaarden aan het gebruik en de opslag van de opgevraagde gegevens worden gesteld. Aanvragen van een abonnement en opvragen van accountgegevens kan via het abonnementenportaal. Het abonnement en gebruik van de webservice is gratis.


"Don't hammer the server"

De webservice Curatele en bewindregister is een kosteloze en publieke dienst, die op ruime belangstelling mag rekenen. De servers die de webservice hosten en de informatieverzoeken afhandelen zijn hiervoor geschikt, maar om een acceptabel kostenniveau te handhaven zijn zij niet berekend op al te grote piekbelastingen. Houdt u daarom bij gebruikmaking van deze dienst rekening met andere gebruikers. De beschikbare selectieparameters kunnen u helpen alleen de voor u relevante uitspraken op te halen. Beperk daarnaast het aantal gelijktijdige informatieverzoeken: bij voorkeur maakt u geen gebruik van dergelijke gelijktijdige informatieverzoeken.

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Sociale media

Stel uw vraag via:


InstagramInstagram

Pas op met het delen van privé-gegevens op sociale media.

Telefoon

Bereikbaar maandag t/m donderdag van 8:00 uur tot 20:00 uur en op vrijdag van 8:00 uur tot 17:30 uur.

Op dit moment is het drukker bij ons dan u gewend bent, de wachttijd kan hierdoor oplopen. We doen ons best om u zo spoedig mogelijk te woord te staan.