Laden...

Aanmelden voor digitaal communiceren in verplichtezorgzaken

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksCiviel > Familie- en jeugdrecht > Aanmelden voor digitaal communiceren in verplichtezorgzaken

Aanmelden

Staat u als advocaat cliënten bij in verplichtezorgzaken? Via Mijn Rechtspraak heeft u altijd een actueel digitaal dossier en kunt u digitaal communiceren met de rechtbank. Vanaf maandag 27 juni 2022 is dat bij alle rechtbanken mogelijk (zie ook: nieuwsbericht).

Meld u aan voor digitaal communiceren via de knop hieronder. In het formulier dat dan opent, kiest u de rechtbank en de locatie die de meeste van uw verplichtezorgzaken behandelt. Vul daarna uw naam en e-mailadres in en klik op ‘Verstuur’.

Aanmelden voor verplichtezorgzaken (usabilla.com)

U kunt het dossier inzien en stukken sturen, zodra u bericht heeft ontvangen van de rechtbank dat het digitale dossier voor u klaar staat.

Heeft u zaken lopen bij verschillende rechtbanken? Nadat u zich bij 1 rechtbank heeft aangemeld, kunt u ook bij de andere (locaties van) rechtbanken digitaal communiceren in verplichtezorgzaken.


Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Sociale media

Stel uw vraag via:

volg ons op instagram Instagram

Pas op met het delen van privé-gegevens op sociale media.

Telefoon of WhatsApp

Bereikbaar maandag t/m donderdag van 8:00 uur tot 20:00 uur en op vrijdag van 8:00 uur tot 17:30 uur.

Lees meer over contact via WhatsApp