Laden...

Gevolgen uitspraak Hoge Raad 9 oktober 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksCiviel > Familie- en jeugdrecht > Gevolgen uitspraak Hoge Raad 9 oktober 2015

Gevolgen uitspraak Hoge Raad 9 oktober 2015

De Expertgroep Alimentatienormen heeft op haar novembervergadering onder andere gesproken over de gevolgen van de uitspraak van de Hoge Raad van 9 oktober 2015 voor de aanbevelingen op het gebied van de wettelijke maatstaven ‘behoefte’ en ‘draagkracht’. In overeenstemming met de beslissing van de Hoge Raad wordt de Aanbeveling in die zin gewijzigd dat het door de verzorgende ouder ontvangen kindgebonden budget in aanmerking wordt genomen bij de bepaling van de draagkracht van deze ouder.

 

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Algemene vraag

Algemene vragen over de rechtspraak, vragen over bewind(voering) en ondersteuning bij het digitaal werken in Mijn Rechtspraak en Mijn CBM (was Mijn Bewind):

  • Maandag t/m donderdag: 8:00 uur tot 20:00 uur
  • Vrijdag: 8:00 uur tot 17:30 uur

Financiële vraag

Vragen over griffierecht, saldo-opgave, uitstel van betaling aanvragen/betalingsregeling, kopie van de nota en leverancierszaken:

088 361 10 01

rsc.financieel@rechtspraak.nl

  • Maandag t/m vrijdag: 8:00 tot 17:30 uur

Vraag over rechtszaak of dossier

Vraag over een lopende procedure: neem contact op met de rechtbank, het gerechtshof of het bijzonder college die de zaak behandelt.

Contact