Laden...

Roljournalen en journalen

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

 

Roljournaal handelszaken

Via de roljournalen van de rechtbank en het gerechtshof is de actuele handelsrol van de rechtbanken en gerechtshoven te raadplegen. Daarnaast zijn de B- en H-formulieren (zonder bijlagen) in te dienen bij de roladministratie.

Familiejournaal

Het familiejournaal informeert over verzoeken tot uitstel van verweer, tot aanhoudingen en beslissingen over uitstel van beschikkingen en vervroegde uitspraken.

 

Kantonroljournaal

Met behulp van het kantonroljournaal kunt u de actuele stand van dagvaardingsprocedures bij de sector Kanton van de rechtbank raadplegen. Binnen de zaken van het eigen kantoor kunt u vrij zoeken op advocaat, partij, zaaknummer en datum.

Journaal civiel gerechtshoven

In het journaal civiel gerechtshoven zijn zowel dagvaardingszaken als rekestzaken zichtbaar, inclusief de zaken van de bijzondere kamers van het gerechtshof Amsterdam (ondernemingskamer, notariskamer).

 

Om bij de roljournalen en journalen te komen, moet u inloggen met een advocatenpas.

 

 

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Algemene vraag

Algemene vragen over de rechtspraak, vragen over bewind(voering) en ondersteuning bij het digitaal werken in Mijn Rechtspraak en Mijn CBM (was Mijn Bewind):

  • Maandag t/m donderdag: 8:00 uur tot 20:00 uur
  • Vrijdag: 8:00 uur tot 17:30 uur

Financiële vraag

Vragen over griffierecht, saldo-opgave, uitstel van betaling aanvragen/betalingsregeling, kopie van de nota en leverancierszaken:

088 361 10 01

rsc.financieel@rechtspraak.nl

  • Maandag t/m vrijdag: 8:00 tot 17:30 uur

Vraag over rechtszaak of dossier

Vraag over een lopende procedure: neem contact op met de rechtbank, het gerechtshof of het bijzonder college die de zaak behandelt.

Contact