Onderhoud en storingen

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksHome > Onderhoud en storingen

 Onderhoud en storingen digitale loket Rechtspraak

>Alles uitklappen
  • Door een technische storing kan het momenteel voorkomen dat de voortgangsverslagen op het Centraal Insolventie Register niet volledig zijn. Er wordt op dit moment aan een oplossing gewerkt.

    Onze excuses voor het ongemak. We doen er alles aan om de storing zo snel mogelijk op te lossen.

    Gemeld op dinsdag 25 april om 12:15

 Onderhoud en storingen Mijn Rechtspraak Civiel recht - vorderingsprocedure

 Onderhoud en storingen Mijn Rechtspraak Toezicht

>Alles uitklappen
  • Op dit moment zijn er problemen met het opslaan van verslagen in Mijn Rechtspraak Toezicht.  Na het klikken op 'opslaan' lijkt niet alle informatie inderdaad goed te worden opgeslagen. Het is nog onduidelijk of dat inderdaad het geval is, dat wordt op dit moment verder onderzocht.

    Onze excuses voor het ongemak. Er wordt gewerkt aan een oplossing en zodra hierover meer bekend is, volgt verdere informatie op deze pagina. Mocht u hier nog aanvullende vragen over hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met het Rechtspraak Servicecentrum; 088 – 361 61 61  of via onze social kanalen @RechtspraakNL of www.facebook.com/Rechtspraak

 Onderhoud en storingen Mijn Rechtspraak Bestuursrecht - asiel en bewaring

 Onderhoud en storingen Mijn Rechtspraak eKanton

 Onderhoud en storingen Mijn Strafdossier

 Onderhoud en storingen overige

Onderhoudswerkzaamheden op vaste dagen

De Rechtspraak voert op dinsdagavond, donderdagavond en/of in het weekend onderhoud uit aan de digitale systemen. Tijdens onderhoudswerkzaamheden kunt u van sommige diensten geen gebruik maken. U kunt zich via RSS abonneren op onderhoud- en storingsmeldingen. U ontvangt dan een melding wanneer er een storing is of onderhoud wordt uitgevoerd.

 

Wat te doen bij onderhoud en storingen

Wilt u stukken of berichten indienen en heeft u geen toegang tot het digitale systeem door onderhoud of storingen? Er zijn verschillende uitwijkmogelijkheden. Welke u volgt, is afhankelijk van de urgentie van uw zaak. Lees meer op de pagina Wat te doen bij onderhoud en storingen.