Laden...

Contact bij het aanvaarden of verwerpen van een erfenis met rechtbank Zeeland-West-Brabant, locatie Middelburg

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksContact > Contact bij erfenis aanvaarden of verwerpen > Contact bij het aanvaarden of verwerpen van een erfenis met rechtbank Zeeland-West-Brabant, locatie Middelburg

Rechtbank Zeeland-West-Brabant, locatie Middelburg

U stuurt alle documenten voor het aanvaarden, beneficiair aanvaarden of verwerpen van een erfenis naar de rechtbank in de gemeente van de laatste woonplaats van de overledene. Of u geeft de documenten persoonlijk af bij de informatiebalie van de rechtbank

Heeft u vragen over het indienen van uw stukken bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant, locatie Middelburg? Bel dan met 088 361 13 52.

Per post

Rechtbank Zeeland-West-Brabant, locatie Middelburg
T.a.v. afdeling Verzoekschriften 
Postbus 5015
4330 KA Middelburg

Persoonlijk

Rechtbank Zeeland-West-Brabant, locatie Middelburg
Kousteensedijk 2
4331 JE Middelburg

Veilig Mailen

Niet van toepassing

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Algemene vraag

Algemene vragen over de rechtspraak, vragen over bewind(voering) en ondersteuning bij het digitaal werken in Mijn Rechtspraak en Mijn CBM (was Mijn Bewind):

  • Maandag t/m donderdag: 8:00 uur tot 20:00 uur
  • Vrijdag: 8:00 uur tot 17:30 uur

Financiële vraag

Vragen over griffierecht, saldo-opgave, uitstel van betaling aanvragen/betalingsregeling, kopie van de nota en leverancierszaken:

088 361 10 01

rsc.financieel@rechtspraak.nl

  • Maandag t/m vrijdag: 8:00 tot 17:30 uur

Vraag over rechtszaak of dossier

Vraag over een lopende procedure: neem contact op met de rechtbank, het gerechtshof of het bijzonder college die de zaak behandelt.

Contact