Laden...

Contact over Wsnp bij rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen (verwerpen erfenis)

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksContact bij erfenis aanvaarden of verwerpen > Wsnp > Contact over Wsnp bij rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen (verwerpen erfenis)

Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen

Voor het verwerpen van een erfenis heeft uals u valt onder de Wsnp (Wet schuldsanering natuurlijke personen), de hulp van uw Wsnp-BewindvoerderPersoon die door de rechter is aangesteld om te zorgen voor het vermogen of de goederen van een ander, die wegens zijn fysieke of geestelijke afwezigheid daartoe zelf niet meer in staat is. nodig. Hij vraagt toestemming aan de RechtbankRechtsprekend orgaan dat in eerste aanleg oordeelt over zaken zoals echtscheidingen, misdrijven, geldvorderingen, en de meeste bestuursrechtelijke geschillen. Ook wordt met het begrip rechtbank het gebouw aangeduid waarin de rechtbank zetelt. in de regio van uw woonplaats met een machtigingsverzoek. Een Rechter-commissaris (RC)1. Rechter die het onderzoek naar één of meer strafbare feiten leidt. 2. De RC houdt toezicht op het beheer van de failliete boedel in faillissementen en op het traject van schuldsanering bij natuurlijke personen. beoordeelt daar wat voor u het beste is. 

Heeft u vragen over het indienen van uw verzoek bij de rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen? Bel dan met 088 361 13 42.

Per post

Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen
T.a.v. Team insolventierecht
Postbus 369
9700 AJ Groningen

Persoonlijk

niet van toepassing

Veilig Mailen

U kunt de stukken digitaal versturen door een Veilig Mailcontact te starten met de rechtbank.


Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Sociale media

Stel uw vraag via:


InstagramInstagram

Pas op met het delen van privé-gegevens op sociale media.

Telefoon

Bereikbaar maandag t/m donderdag van 8:00 uur tot 20:00 uur en op vrijdag van 8:00 uur tot 17:30 uur.

Op dit moment is het drukker bij ons dan u gewend bent, de wachttijd kan hierdoor oplopen. We doen ons best om u zo spoedig mogelijk te woord te staan.