Laden...

Wetenschappelijk bureau

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOver de CRvB > Afdeling, werkstromen en bureaus > Wetenschappelijk bureau

Afdelingen

Het Wetenschappelijk Bureau van de Centrale Raad van Beroep bestaat uit de afdeling Onderzoek en de afdeling Bibliotheek, Informatie en Documentatie.

De medewerkers van de afdeling Onderzoek verrichten onderzoekswerk voor en bieden ondersteuning aan interne commissies van de Centrale Raad van Beroep waaronder de Commissie bestuursrecht en bestuursprocesrecht.

De medewerkers van de afdeling Bibliotheek, Informatie en Documentatie onderhouden en beheren een databank waarin de belangrijkste uitspraken van de Centrale Raad van Beroep zijn opgenomen. Tevens worden alle uitspraken van de Centrale Raad van Beroep op rechtspraak.nl geplaatst.
Daarnaast zorgt deze afdeling voor de interne documentatievoorziening. Tot de afdeling behoort een juridische bibliotheek waarin digitale media, relevante boeken, tijdschriften en kamerstukken aanwezig zijn.