Laden...

Contact

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Heeft u een vraag over de inhoud van uw zaak? Neem dan contact op met de griffie.

Heeft u een algemene vraag? Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum (RSC)

Mailen met het CBb

Om uw vertrouwelijke gegevens te beschermen, verzendt de Rechtspraak mail via een beveiligd platform.

Veilig mailen met het CBb start via onderstaande knop.
Start veilig mailcontact met het CBb (zivver.com)

Adressen

Bezoekadres

Prins Clauslaan 14
2595 AJ 's-Gravenhage

Gebouw geopend: maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur 

Zittingsadres

Prins Clauslaan 60
2595 AJ 's-Gravenhage

Correspondentieadres

Postbus 20021
2500 EA 's-Gravenhage

Telefoonnummers

Algemeen

Telefoon: 088 362 39 10

De administratie is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

Telefoon voor spoedeisende gevallen buiten kantooruren: 088 361 14 00 (meldkamer van de rechtbank Amsterdam).

Informatiebalie

088 361 20 12

Mediationbureau

06 15 64 32 49
mediation.cbb@rechtspraak.nl

mw. mr. P. Beishuizen

Ik heb een klacht

Als u vindt dat u niet correct behandeld bent door een medewerker of rechter van het College van Beroep voor het bedrijfsleven kunt u een klacht indienen. U kunt het klachtenformulier digitaal of per post verzenden naar:
 
College van Beroep voor het bedrijfsleven
t.a.v. het bestuur
Postbus 20021
2500 EA Den Haag

Dit kan tot 1 jaar na het voorval.

Routebeschrijving

De zittingen van het College van Beroep voor het bedrijfsleven vinden plaats in het Paleis van Justitie. Het Paleis van Justitie staat in het centrum van Den Haag en is zowel per openbaar vervoer als per auto goed bereikbaar.
Er is weinig parkeergelegenheid in de directe omgeving van het Paleis van Justitie. In de buurt van het Paleis van Justitie kan alleen tegen betaling worden geparkeerd. Wel is er een parkeergarage nabij het Centraal Station van Den Haag, te weten parkeergarage Babylon (Prinses Irenestraat 1, 2595 BD Den Haag). Deze parkeergarage bevindt zich op loopafstand van het Paleis van Justitie.

Direct voor het Paleis van Justitie in de Theresiastraat bevinden zich vier invalidenparkeerplaatsen.

Via het openbaar vervoer (vanaf station Den Haag Centraal)

Looproute I (± 5 min.)

 • n.
 • U loopt langs de achterzijde in de richting van het Ministerie van Buitenlandse Zaken (Anna van Buerenstraat) en gaat rechtsaf het Prinses Irenepad in.
 • U volgt het Prinses Irenepad (voet- en fietspad), dat tussen het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Koninklijke Bibliotheek in loopt.
 • Aan het einde van het Prinses Irenepad steekt u de Prins Clauslaan over. In het bruggebouw (boven de Utrechtsebaan) is het College van Beroep voor het bedrijfsleven (niet de zittingszalen) gevestigd. Het Paleis van Justitie vindt u direct daarna aan uw linkerkant. De hoofdingang bevindt zich op nummer 60, helemaal aan het einde van het plein
 

Looproute II (± 5 min.)

 • Op perron 12 bevindt zich na circa 30 m aan de linkerkant een uitgang die naar het Rijksarchief en de Koninklijke Bibliotheek leidt.
 • Verlaat het station via deze uitgang. Steek het fietspad en de rijbaan over. U loopt langs het Rijksarchief en het Centraal Bureau voor Genealogie (aan uw rechterzijde) en volgt het voetpad (Prins Willem-Alexanderhof) tussen het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Koninklijke Bibliotheek door.
 • Aan het einde van dit pad steekt u de Prins Clauslaan over. In het bruggebouw (boven de Utrechtsebaan) is het College van Beroep voor het bedrijfsleven (niet de zittingszalen) gevestigd. Het Paleis van Justitie vindt u direct daarna aan uw linkerkant. De hoofdingang bevindt zich op nummer 60, helemaal aan het einde van het plein.

 

Per tram (lijn 3, 6 of 7) vanaf station Den Haag Centraal

 • Uitstappen halte Ternoot. 
 • Steek de Juliana van Stolberglaan over en loop onder het bruggebouw over de Utrechtsebaan door. Het Paleis van Justitie vindt u direct daarna aan uw rechterkant. De hoofdingang bevindt zich op nummer 60, aan het begin van het plein.

 

Per bus (lijn 24)

 • Uitstappen halte Theresiastraat. 
 • U loopt in de richting van de Utrechtsebaan voorbij enkele winkels, horecagelegenheden en de ingang van de parkeergarage van het Paleis van Justitie. Vlak voor het bruggebouw kunt u het plein op waaraan het Paleis van Justitie ligt. De hoofdingang van het paleis (nummer 60) bevindt zich helemaal aan het einde van het plein.

 

Per auto (via de Utrechtse baan)

 • Vanuit Utrecht, Amsterdam en Rotterdam.
 • U volgt de A12 tot aan de afslag Centrum (afrit 2).
 • Aan het eind van de afslag Centrum bij de verkeerslichten sorteert u voor in het voorsorteervak voor rechtdoor en steekt u het kruispunt met de Juliana van Stolberglaan over. Het Paleis van Justitie bevindt zich dan direct aan uw rechterkant.

Reageren

Indien u een vraag of een opmerking heeft naar aanleiding van uw bezoek aan onze site, stuur dan een e-mail aan cbb@rechtspraak.nl. Het College van Beroep voor het bedrijfsleven kan echter niet ingaan op vragen of opmerkingen over zaken die bij haar in behandeling zijn (geweest). Ook is het niet mogelijk om beroep- of verzoekschriften en (proces)stukken in zaken via e-mail te versturen. Beroep- of verzoekschriften en (proces)stukken in lopende zaken kunnen per post worden ingediend of digitaal via het digitaal loket op rechtspraak.nl, waarvoor u hier een link vindt.

Heeft u vragen over wetgeving, andere Justitie-onderwerpen of wilt u brochures bestellen dan kunt u terecht op de site van het ministerie van Justitie en Veiligheid(rijksoverheid.nl).