Laden...

Livestream zitting grote kamer CBb over verschoonbaarheid overschrijding bezwaar- of beroepstermijn

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksCollege van Beroep voor het bedrijfsleven > Nieuws > Livestream zitting grote kamer CBb over verschoonbaarheid overschrijding bezwaar- of beroepstermijn
Den Haag, 06 juli 2023

De grote kamer van het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) behandelt op donderdag 13 juli 2023 vier zaken over coronasteun waarin de termijn voor het indienen van het bezwaarschrift of het beroepschrift is overschreden. In deze zaken is een conclusie gevraagd aan raadsheer advocaat-generaal Rob Widdershoven. 

De belangrijkste vraag die met de conclusie moet worden beantwoord is in welke gevallen door het bestuursorgaan of de bestuursrechter moet worden geconcludeerd tot verschoonbaarheid (verontschuldigbaarheid) van een vastgestelde overschrijding van de bezwaar- of beroepstermijn. Zie voor de achtergrondinformatie het persbericht van het CBb van 6 juni 2023.

De zitting is via de livestream te volgen op donderdag 13 juli vanaf 14.00 uur via deze link.


Het is niet toegestaan om zonder toestemming eigen opnamen te maken van de livestream of de beelden te kopiëren, op te slaan of te bewerken.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Celeste de Wit, afdeling persvoorlichting, tel. 06 228 129 76 of 088 3623910.

 


Uitspraken