Laden...

Accreditatie pers pro-forma hoger beroep in strafzaak tegen Willem Holleeder

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Accreditatie pers pro-forma hoger beroep in strafzaak tegen Willem Holleeder
Amsterdam, 08 november 2019

Woensdag 13 november 2019 om 10.00 uur behandelt het gerechtshof Amsterdam de 2e pro-forma zitting in de strafzaak tegen Willem Holleeder. De zitting vindt plaats in beveiligde zittingszaal in het Justitieel Complex Schiphol.
Tijdens deze zitting wordt de zaak nog niet inhoudelijk behandeld.

Accreditatie media

Journalisten die bij de zitting aanwezig willen zijn worden verzocht om zich aan te melden bij de afdeling persvoorlichting van het gerechtshof Amsterdam. Dat kan d.m.v. een e-mail: voorlichting-hof-amsterdam@rechtspraak.nl

Journalisten die zich al hebben aangemeld voor de 1e pro-forma zitting in augustus jl. hoeven dat niet opnieuw te doen.

Poolregeling audiovisuele media

RTL Boulevard verzorgt de pool voor audiovisuele media. Zendgemachtigden kunnen beeld en geluid afnemen van deze poolcamera. Voor aanmelden en inlichtingen kunt u contact opnemen met de afdeling productie van RTL Boulevard.

Pagina met informatie

Meer informatie over de zaak tegen Willem Holleeder, ook wel Vandros genoemd, is te vinden op de bekende rechtszaken pagina op Rechtspraak.nl.

Uitspraken