Laden...

Regiezitting Vandros: informatie voor de pers

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Regiezitting Vandros: informatie voor de pers
Amsterdam, 15 mei 2020

Op 25 mei 2020 om 10 uur vindt er in de extra beveiligde rechtbank op Schiphol (JCS) een regiezitting plaats in de strafzaak Vandros.

Aanwezigheid van de media


In verband met het coronavirus kan de regiezitting door slechts enkele journalisten in de zittingszaal worden bijgewoond. Naast de zittingszaal kunnen journalisten plaatsen nemen op de tribune en de perskamer/andere zittingszaal waar een live verbinding is met de zittingszaal.
Journalisten die de zitting willen volgen, dienen zich uiterlijk woensdag 20 mei voor 15.00 uur aan te melden bij de afdeling Communicatie via e-mail. U hoort daarna zo spoedig mogelijk of u aanwezig kunt zijn. Ter informatie: donderdag 21 en vrijdag 22 mei is het gerechtshof gesloten en kunt u geen contact opnemen.

Geen publiek


Vanwege het coronavirus kunnen rechtszaken niet worden bijgewoond door publiek.

Opnamen van de zitting


RTL maakt opnamen van de regiezitting. Zij verzorgen ook de pool. Andere media kunnen contact opnemen met RTL voor de beelden en geluid.

Uitspraken